Wok Noedels met ketjapvis en limoengroenten

home > conimex-recepten > Wok Noedels met ketjapvis en limoengroenten

Kook de woknoedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten en koud spoelen.

Snijd de vis in blokjes. Pel en snijd de knoflook in plakjes.
Rasp de schil van de limoen en pers uit.

Verhit een wok, voeg een flinke scheut olie toe en bak hierin ca. 4 minuten voorzichtig de blokjes vis goudbruin. Haal ze uit de wok en laat ze goed uitlekken.

Roerbak in de wok de wokgroenten en de knoflook 5 minuten. Voeg de limoenrasp, de ketjap en de sambal toe en wok 2 minuten mee.

Voeg de noedels toe en warm het geheel goed door. Schep voorzichtig de visblokjes erdoor. Voeg naar smaak wat limoensap toe.

Verdeel de gewokte noedels over 2 borden.

Op tafel
Zet knapperige Conimex Kroepoek op tafel.

Lekker anders kan ook:
Vervang limoen door citroen. Ook lekker met in reepjes gesneden Chinese kool of paksoi in plaats van de wokgroenten.

Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf Salade met gerookte kip en ananas en Flensjes met karamelappeltjes toe.





Ingrediënten voor 4 personen

Benodigdheden voor 2 personen:

½ zak Conimex Wok Noedels 200 g stevige visfilet (bijv. Pangasius of tilapia) 2 teentjes knoflook ½ limoen Conimex Wok Olie 300 g Thaise wokgroenten 4 eetl. Conimex Ketjap Asin 1 theel. Conimex Sambal Brandal