Croissantjes gevuld met ragout

home > recepten-uit-frankrijk > Croissantjes gevuld met ragout

Lekker met ijsbergsalade.

Neem bij voorkeur champignonragout.

Verwarm de oven in 10 minuten voor op 225 graden Celsius. Vet de bakplaat in. Snijd van de bovenkant van de croissantjes een dun kapje af. Hol ze uit en leg ze steeds twee aan twee met de ruggen tegen elkaar op de ingevette bakplaat. Snijd de casselerrib in stukjes. Roer de casselerrib en de verse roomkaas met kruiden door de champignonragout en schep dit mengsel in de croissantjes.

Schuif de bakplaat in het midden van de oven en laat de croissantjes met ragout in 15 minuten heet worden.

Leg de croissantjes op de borden en knip de peterselie erboven fijn





Ingrediënten voor 4 personen

Lunchgerecht

Ingrediënten voor 4 personen:

8 croissants
150 g casselerrib
150 g roomkaas, met kruiden
1 blik ragout
4 takjes peterselie, verse, gehakte

Wat heb je nodig?

Benodigde materialen: een bakplaat, een voorverwarmde oven en borden.