Gekruide Viskorma uit Pakistan

home > de-wereld-op-tafel > Gekruide Viskorma uit Pakistan

Vermaal de zwarte peper, kaneel, kardamompeulen en gebakken komijnzaadjes. Vermaal apart het look, de korianderzaadjes en de chilipepertjes. Vermeng alle kruiden en voeg daarbij de in blokjes gesneden tahoe en prak alles tot een brei (gebruik een keukenmachine). Smeer de stukken vis in met deze pasta. Laat de ghee in de pan smelten, en bak er de vis in. Besprenkel met witte komijnzaadjes. Als de vis bruin wordt, doet u een deksel op de pan en laat u het geheel gedurende 15 min. op een zeer zacht vuur verder pruttelen. Haal de vis uit de pan en serveer met rijst en verscheidene chutneys.





Ingrediënten voor 4 personen

1 kg vis in stukken, 1 theel. witte komijnzaadjes , 240 g ghee (geklaarde boter), 28 g look, 30 g korianderzaadjes, 16 gedroogde rode chilipepertjes,
240 g tahoe (tofu, sojakaas), 120 g uien, 2 kardamom-peulen, 1 theel. zwarte peper, 10 kruidnagels, 1 theel. gebakken komijnzaadjes, 1 pijpje kaneel