Indiase baigan bhajee

home > de-wereld-op-tafel > Indiase baigan bhajee

Verhit de olie in een grote pan en bak hierin de ui goudbruin. Doe de aardappelblokjes erbij en bak ze 2-3 min. al omscheppend mee. Voeg de blokjes tomaat en aubergine toe en breng alles op smaak met de garam masala, het mosterdzaad en zout. Laat het geheel met de deksel schuin op de pan in 15-20 min. gaar worden. Bereid intussen het naanbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrooi de baigan bhajee met koriander en serveer met het naanbrood. Tip Dit gerecht is extra lekker als je het serveert met een flinke schep friszure yoghurt.





Ingrediënten voor 4 personen

3 eetl. zonnebloemolie, 1 ui fijngesneden, 200 g aardappels in kleine blokjes, 4 romatomaten in kleine blokjes, 1 aubergine in kleine blokjes, 2 theel. garam masala, 1 theel. gemalen mosterdzaad, 2 pakken naanbrood, 1 zakje koriander (15 g) fijngesneden