Pipe rigate met zalm, krab en garnalen

home > salades > Pipe rigate met zalm, krab en garnalen

Ui pellen en snipperen. In steelpan ui, wijn , en bouillontablet al roerende aan de kook brengen. en ongeveer in 15. minuten tot de helft in laten koken. Wijnmengsel zeven boven een kommetje (wijnmengsel bewaren) en de uien weg doen.
Een pan met ruim water en zout aan de kook brengen en pasta gaar koken en af laten koelen. Bosuitjes in ringetjes snijden en peterselie fijnknippen. Door afgekoeld wijnmengsel kloppen: citroensap,olijfolie, dille, peterselie en op smaak brengen met zout en peper. In een kom luchtig door elkaar scheppen: pasta, asperges, bosuitjes , vis en wijnmengsel





Ingrediënten voor 4 personen

150 gram surimuflakes
150 gram Noorse garnalen
200 gram gerookte zalm
1 grote ui
250 ml. witte wijn
1 kruidenbouillontablet
potje asperges
3 eetl. olijfolie
beetje citroensap
1 doosje dille (diepvries)
peper
peterselie
1 zak pipe rigate