Tri-colore pastasalade

home > salades > Tri-colore pastasalade

Kook de pasta al dente.
Giet deze af, in schaal doen en overgieten met wat extra vierge olijfolie. (vooral niet afspoeken met water, dat gaat ten koste van de smaak).
Laat afkoelen.
Kipfilet bestrooien met zout en versgemalen peper en in wat olijfolie gaar bakken. Daarna in smalle reepjes snijden. Pijnboompitten in droge pan roosteren. Veldsla wassen.
Paprika’s doormidden snijden, pitjes eruit, onder gril van oven op hoogste stand totdat buitenkant zwart geblakerd is. Laten afkoelen en velletje eraf halen. (Je kunt ook geroosterde paprika’s uit een pot nemen, scheelt in tijd) Paprika’s in smalle reepjes snijden.
Champignons in smalle reepjes en even bakken in wat olie.

Alle afgekoelde ingrediënten door elkaar roeren. Afmaken met de dressing en eventueel zout en peper. Vlak voor opdienen parmesaanse kaas erover schaven. Lekker met stokbrood en kruidenboter.





Ingrediënten voor 4 personen

1 zak tri-colore fusili
2 potjes pesto-dressing
1 dubbele kipfilet
champignons
pijnboompitten
veldsla
parmesan (vers)
1 rode paprika
1 gele paprika
extra vierge olijfolie
zout
versgemalen peper