Zalm-pastasalade

home > salades > Zalm-pastasalade

Kook de pasta in kokende bouillon in 8-10 minuten al dente (beetgaar).
Snijd de zalm in kleine stukjes en meng die met de uien. Snijd de courgette, perzik en ananas in blokjes en voeg ze bij de zalm. Halveer en ontpit de druiven en de olijven. Doe alle ingrediënten in een mengkom, voeg de cocktailsaus toe en meng de salade luchtig door elkaar.
Serveer deze exclusieve salade op een mooie schaal of in een glazen kom en garneer naar eigen inzicht. Warme toast en roomboter maken dit gericht compleet





Ingrediënten voor 4 personen

200 g gerookte zalmsnippers of blikzalm
500 g pasta naar keuze (bijv. tricolore)
2 grote uien
1 courgette
16 witte druiven zonder pit
10 olijven
1 blikje perziken
1 blikje ananas
1 potje cocktailsaus
zout, peper en worcestershiresaus