Gevulde Komkommer

home > borrelhapjes > Gevulde Komkommer

Klop de Mon Chou romig met de tomatenketchup en klop aansluitend de geraspte kaas en het uitgeperste teentje knoflook erdoor.
Schep de kaascrème in een spuitzak met kartelmond en bewaar hem tot gebruik in de koelkast.
Snijd de gewassen komkommer in plakjes van ca. 2 cm en schep er met een (meloenbolletjes)lepel holletjes uit, maar laat ca. 5 mm van de bodem zitten.
Spuit de kaascrème in de komkommerbakjes en strooi er wat paprikapoeder over.
Tip: 1
Spuit de kaascrème in stukjes bleekselderij van ca. 4 cm, in soesjes, in snackcups, in uitgeholde kersttomaatjes, in ontpitte dadels.
Tip: 2
Als u wilt kunt u eventueel ook eerst met een vork lengtestrepen in de schil trekken.





Ingrediënten voor 4 personen

100 gram Mon Chou
1 eetl. tomatenketchup
200 gram geraspte oude kaas
1 teentje knoflook
1 grote komkommer
paprikapoeder