Wrap met kip en avocado

home > c1000 > Wrap met kip en avocado

Bereiding:

Halveer de avocado, wip de pit eruit en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
Bestrooi de kip met het kaneelpoeder en peper en zout naar smaak.
Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de kip al omscheppend bruin. Schenk het sinaasappelsap erbij en laat het verdampen en de kip gaar worden
Schep de sla met de avocado, de knoflooksaus en de kip door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.
Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de salade over de tortilla’s en rol ze op. Snijd de wraps schuin middendoor.





Ingrediënten voor 4 personen

(versgemalen) peper, zout
1 x rijpe avocado
400 g Kipfilet, in dunne reepjes
2 theel. Kaneelpoeder
2½ eetl. C1000 Olijfolie traditioneel 1 x sinaasappel, uitgeperst
1 zak(je) C1000 Jonge bladsla à 75 g
1 dl Knoflooksaus
1 pak(je) Casa Fiesta Flour tortillas à 360 g