c1000

Even iets over C1000…

C1000 probeert boodschappen doen zo makkelijk mogelijk te maken. Dit doen we door onze supermarkten overzichtelijk en logisch in te delen. Zodat onze klanten, veelal gezinnen met kinderen, tijd over houden voor leukere dingen. Wat niet wil zeggen dat we onze klanten niet willen inspireren. Bij C1000 gaan efficiëntie en inspiratie namelijk hand in hand. Snel en zonder fratsen boodschappen doen, maar wél geïnspireerd raken voor een heerlijke gezinsmaaltijd door de presentatie op onze versafdelingen.

Verswereld

Het is niet voor niets dat je als klant in die verswereld binnenkomt. Klanten treffen er een ruim gesorteerde afdeling met groenten en fruit. Maar ook een broodafdeling met altijd vers afgebakken brood, koek of onze overheerlijke verse appeltaart. De trots van menig C1000-supermarkt is de vleesafdeling. Hier is in veel gevallen een ambachtelijke slager aan het werk. Die maakt in de winkel zelf gehakt, een mals biefstukje en zelfs worst. Verser kan gewoon niet. De C1000-slager kan dat onsje meer geven, een barbecue of gourmetadvies op maat geven en natuurlijk een plakje worst voor de kids snijden. En dat kunnen maar weinig supermarktketens ons nazeggen

Scherpe acties

Bij C1000 hoeven klanten niet op zoek naar aanbiedingen. Die staan prominent in het midden van de winkel, in de ‘voordeelstraat’. Je krijgt hier bijna het gevoel op de markt te zijn. Hier hebben onze inkopers de allerbeste aanbiedingen neergezet. Die staan ook in onze wekelijkse actiefolder. De supermarktondernemer doet vaak met lokale producten nog een extra duit in het zakje. Dat maakt dat iedere C1000-winkel een eigen lokaal karakter heeft.

Assortiment

Bij C1000 vind je ruim 11.000 artikelen

alle bekende A-merken;

het C1000-huismerk, de beste kwaliteit voor een scherpe prijs;

en de C1000-basislijn, goede producten voor een klein prijsje.

Eigen merken

C1000 heeft ruim 2000 huismerkartikelen in het assortiment. En dit assortiment is groeiende: continu zijn we op zoek naar producten die het huismerkassortiment aanvullen. Deze artikelen kopen we slim in zodat ze altijd met een scherpe prijsstelling in het schap komen. Voordat ze de winkel halen, laten we ze door consumentenpanels testen. Klanten zijn dus altijd verzekerd van een goede prijs en kwaliteit

C1000 Basis

Sindskort valt er nog meer te kiezen bij C1000. We hebben nu een range basisartikelen met wel heel kleine prijsjes: de C1000 Basis. Borrelnootjes, macaroni, vruchtendrank: klanten komen deze producten door de hele winkel tegen. Ze vallen goed op door de wit-rode verpakkingen.

En op deze speciale pagina op Ed’s recepten site komen een groot aantal recepten uit de recepten database van C1000. De lekkerste gerechten komen hier te staan. De recepten zijn zeer makkelijk te maken. (natuurlijk met de producten van C1000). Voor straks eet lekker, en morgen weer gezond op !

C1000