Provençaalse kip met sperziebonen

home > c1000 > Provençaalse kip met sperziebonen

Bereiding:

Kook de sperziebonen in water met zout beetgaar en giet ze af.
Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak de kip al omscheppend bruin.
Bak de sperziebonen al omscheppend 3 min. mee.
Kook gelijktijdig de krieltjes in water met zout gaar.
Voeg de inhoud van het bakje mix en 1 dl water aan het kipmengsel toe en laat alles nog ± 6 min. zachtjes pruttelen.
Serveer met de gekookte krieltjes.





Ingrediënten voor 4 personen

750 g C1000 panklare sperziebonen
2 eetl. C1000 Olijfolie traditioneel
350 g kipfilet, in reepjes 1 x duo pak C1000 krieltjes à 700 g
1 pak(je) Knorr eet kleur Mix voor Provençaalse kipschotel
zout