Kaasbroodje met champignons

home > c1000 > Kaasbroodje met champignons

Bereiding:

Bak de broodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie en fruit de sjalot ± 3 min. op een halfhoog vuur.
Voeg de paddestoelen toe en bak ze ± 5 min. op een hoog vuur mee. Neem de pan van het vuur.
Snijd het bovenste kapje van de bollen en pluk het kruim uit de broodjes.
Verkruimel het kruim boven het champignonmengsel en schep de kaas erdoor. Breng op smaak met peper en zout.
Vul de broodjes met dit mengsel en zet ze met de kapjes ± 5 min. in een voorverwarmde oven (200°C). Serveer direct.





Ingrediënten voor 4 personen

(versgemalen) peper, zout
1 eetl. C1000 Olijfolie traditioneel
1 Sjalot, gesnipperd 250 g Champignons, in plakjes
150 g feta, in blokjes
4 afbak Italiaanse bollen