Schnitzel met spinazie en krieltjes

home > c1000 > Schnitzel met spinazie en krieltjes

Bereiding:

Kook de krieltjes volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met zout gaar.
Smelt de helft van de boter in een ruime pan of wok en fruit de sjalotten 2 min. Voeg de spinazie toe en laat hem al omscheppend slinken.
Verhit de rest van de boter in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de schnitzels op een halfhoog vuur aan beide kanten bruin en afhankelijk van de dikte in 3-4 min. gaar.
Bereid intussen de saus volgens de aanwijzigen op de verpakking.
Breng de spinazie op smaak met peper en zout. Serveer met de krieltjes, het vlees en de saus.





Ingrediënten voor 4 personen

1 duobak C1000 krieltjes à 700 g
3 x C1000 sjalotten, gesnipperd
2 zak(ken) C1000 panklare spinazie à 300 g
4 x gepaneerde varkensschnitzels, 1 zak(je) C1000 peperroomsaus à 40 g
zout
boter
(versgemalen) peper