Andijviestamppot met kipreepjes

home > c1000 > Andijviestamppot met kipreepjes

Bereiding:

Snijd de kipfilet in repen van 1 cm dik.
Meng de olie door de krokant mix en schep de kipreepjes door het mengsel.
Kook de aardappelen in water met zout in ± 20 min. gaar.
Leg de kipreepjes op een met een bakmatje beklede bakplaat en laat ze in een voorverwarmde oven (200°C) in ± 15 min. gaar en krokant worden.
Giet de aardappelen af maar vang het kookvocht op. Stamp de aardappelen fijn en schep er de andijvie door.
Verwarm de stamppot al omscheppend op een laag vuur en voeg zonodig wat kookwater toe zodat een smeuïge stamppot ontstaat.
Verdeel de krokante kipreepjes over de stamppot.





Ingrediënten voor 4 personen

400 g kipfilets
zout
1 zak(je) Silvo Krokant rozemarijn & tomaat 1½ kg C1000 geschilde aardappelen kruimig
2 zak(ken) C1000 andijvie fijn
1 eetl. C1000 olijfolie traditioneel