Kipgoulash met paprika

home > c1000 > Kipgoulash met paprika

Bereiding:

Verhit de olie in een braad of hapjespan. Bak de kip al omscheppend bruin.
Schep de kip met een schuimspaan uit de pan en fruit de ui 5 min. in het bakvet.
Voeg de paprika toe en bak al omscheppend 3 min. mee.
Schep de tomaten en de kip erdoor en voeg peper, zout en paprikapoeder naar smaak toe.
Laat alles op een laag vuur, met de deksel schuin op de pan, 15 min. zachtjes sudderen. Bestrooi met de peterselie en serveer.





Ingrediënten voor 4 personen

3 eetl. C1000 olijfolie traditioneel
400 g kipfilet, in blokjes
1 stuks ui, in dunne partjes
2 stuks C1000 groene paprika’s, in repen paprikapoeder
1 schaal C1000 Roma tomaten, grof gesneden
0,5 bakje(s) C1000 platte peterselie à 15 g, grof gesneden
(versgemalen) peper, zout