Salade met zalm en aardbeien

home > c1000 > Salade met zalm en aardbeien

Bereiding:

Bak het brood volgens de aanwijzingen op de verpakking af.
Klop een dressing van de olie, de azijn, de mosterd en peper en zout naar smaak.
Snijd de zalm in brede repen.
Maak de venkel schoon, snijd de bovenste dunne stengels eraf en hak het groen fijn.
Halveer de venkel en snijd hem in ragfijne reepjes. Was en snijd de aardbeien in vieren.
Schep de venkel met de rucola, de aardbeien en de zalm door elkaar en verdeel de salade over 4 borden. Lepel de dressing erover en garneer met het venkelgroen. Serveer met de broodjes.





Ingrediënten voor 4 personen

(versgemalen) peper, zout
1 pak(je) C1000 afbak Breekbrood
4 eetl. C1000 Olijfolie extra vierge
2 eetl. C1000 (balsamico) azijn
½ eetl. Grove Mosterd 200 g Gerookte Zalm
1 x Venkelknol
250 g aardbeien
1 zak(je) C1000 Rucola à 75 g