Broccoliroerbak met tofu

home > c1000 > Broccoliroerbak met tofu

Bereiding:

Spoel de tofu af onder koud stromend water en dep hem droog. Snijd de tofu in blokjes.
Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met zout.
Verhit de olie in een wok totdat hij walmt en roerbak de tofu mooi lichtbruin en knapperig. Neem de tofu met een schuimspaan uit de wok en laat hem uitlekken op keukenpapier.
Giet op 2 el na de olie uit de wok en roerbak de roerbakgroenten met de broccoli en de shii-take al omscheppend in ± 5 min. beetgaar.
Schep de afgegoten roerbakmie, de tofu en de wokmix erdoor en roerbak alles totdat het door en door warm is.





Ingrediënten voor 4 personen

zout
400 g tofu
1 pak(je) Roerbakmie
4 eetl. C1000 Oosterse roerbakolie 1 zak(je) C1000 Chinese roerbakgroenten à 400 g
250 g Broccoli, in kleine roosjes
1 bakje(s) Shii-take, in plakjes
1½ eetl. C1000 Chinese wokmix, bakje à 90