Asperges met ei, ham en Hollandaisesaus

home > c1000 > Asperges met ei, ham en Hollandaisesaus

Bereiding:

Schil de asperges van het kopje naar beneden en breek de onderste stugge stukjes (± 3 cm) eraf.
Kook de asperges afhankelijk van de dikte in ruim water met zout in 10-20 min. net gaar.
Kook de eieren in ± 10 min. hard, laat ze schrikken onder koud stromend water en pel ze.
Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Schep de asperges uit het water en leg ze op een schaal. Verdeel de ham er in roosjes omheen, halveer de eieren en leg ze erbij. Serveer met de puree en de saus.





Ingrediënten voor 4 personen

1 kg witte asperges
8 x C1000 scharreleieren
4 zak(jes) C1000 aardappelpuree à la minute
1 zak(je) Knorr Hollandaisesaus 150 g gegrilde beenham
zout
1 kg C1000 witte asperges