Lasagne met spinazie

home > internationale-recepten-met-gehakt > Lasagne met spinazie

Verwarm de oven voor op 200°C.
Kook de lasagnevellen zo nodig voor.
Spoel de spinazie af, kook hem, hak hem fijn en laat de groente zeer goed
uitlekken.
Bak het gehakt rul en breng op smaak met zout, peper, knoflook en oregano.
Vermeng het gehakt met de spinazie.
Doe in de ovenschaal achtereenvolgens een schepje béchamelsaus, een
lasagnevel en een laagje van het gehakt-spinaziemengsel en herhaal dit tot de
schaal is gevuld.
Bestrooi de bovenste laag met de geraspte kaas.
Zet het gerecht in de oven tot de kaas een mooi bruin korstje heeft en
serveer met een frisse salade.





Ingrediënten voor 4 personen

1 kg spinazie
1 pakje béchamelsaus
400 g half-om-halfgehakt
100 g geraspte kaas
lasagnevellen
peper, zout
knoflook
oregano