Kalfsoester met aubergine en tomaat

home > italiaans-koken > Kalfsoester met aubergine en tomaat

Bestuif het vlees met bloem. Verhit boter in een koekenpan.Legeenenkele laag vlees erin.Bak beide kanten snel (± 30 sec.) bruin; verwijder het uit de pan. Leg aubergine in de pan en bak beide kanten bruin;verwijderen. Leg een kalfsoester op een groot aluminiumfolie; leg er aubergine, tomaat en kaas op. Strooi oregano en peper erover. Vouw de folie losjes om het vlees om een pakketje te maken. Vouw de folie bovenaan samen, maar laat ruimte tussen folie en kaas. Leg de pakketjes op een bakplaat en bak ze 20 min.in de oven op 180ºC of tot de groenten gaar is.





Ingrediënten voor 4 personen

4 grote kalfsoesters, tarwebloem om te bestuiven, 60 g boter, 1 kleine aubergine, in dunne plakken gesneden, 1 grote tomaat,in dunne schijfjes gesneden, 4 plakjes fontina,2 theel. oregano, vers gemalen zwarte peper