Geitenkaastaartje

home > nagerechten-en-toetjes > Geitenkaastaartje

Verwarm de oven voor op 225ºC. Laat de plakjes bladerdeeg op een met bakpapier bekleed bakblik ontdooien. Prik in het midden van de plakjes deeg met een vork enkele gaatjes. Leg de plakken kaas erop en bestrijk de rest van het deeg met losgeklopte eierdooier. Laat de taartjes in de oven in ca. 15 min. mooi bruin worden en de kaas gratineren. Verwarm intussen de olie met de honing en de walnoten op een laag vuur. Verdeel de taartjes over de borden en druppel de olie met de walnoten om de taartjes heen. Druppel de balsamico-azijn in de olie en bestrooi met peper. Garneer met kervel.





Ingrediënten voor 4 personen

4 plakjes bladerdeeg (diepvries), 4 plakken geitenkaas van ca. 1 cm. dik, eierdooier, 3 eetl. olijfolie, 1 eetl. honing, 24 halve walnoten, 1 eetl. balsamico-azijn, verse peper, 4 takjes kervel