Indiaas stamppotje met Quornstukjes

home > quorn-recepten > Indiaas stamppotje met Quornstukjes

Schaaf voor de garnering met een kaasschaaf ± 3 eetlepels kokosschilfers van de kokos en rasp de rest fijn.
Verhit de olie en bak de Quornstukjes met de garam masala, peper en zout naar smaak en de cashewnoten omscheppend in 7 minuten bruin.
Voeg de yoghurt en 1 dl warm water toe en verwarm op een laag vuur, niet meer koken!
Breng intussen de melk met 3 dl water aan de kook.
Roer er met een garde de inhoud van het zakje aardappelpureepoeder door.
Schep er de andijvie en de geraspte kokos, het kerriepoeder en wat peper en zout naar smaak door en warm alles al omscheppend door.
Verdeel de Quornstukjes over de stamppot en garneer met bieslook en kokosschilfers.





Ingrediënten voor 4 personen

een stukje kokos van ± 1/4 kokosnoot
1 1/2 eetlepel olie
350 g Quornstukjes
2 theelepels garam masala
peper, zout
50 g gezouten cashewnoten
1 dl Griekse yoghurt op kamertemperatuur
4 dl melk
1 zakje aardappelpureepoeder (uit een pakje met 2 zakjes)
500 g panklare, fijngesneden andijvie
1 eetlepel kerriepoeder
3 eetlepels fijngeknipte bieslook