Biefstuk met Boontjes

home > recepten-uit-china > Biefstuk met Boontjes

Voor de marinade:
Meng oliën, soja, rijstazijn, geperste knoflook, geraspte gember, fijngesneden peper, fijngehakte bosui tot marinade.
Roer er de biefstuk door en laat minimaal 30 min. marineren.
Kook intussen de rijst en de boontjes gaar.
Verhit een droge wok en roerbak het biefstukmengsel in ongeveer 3 minuten warm.
Serveer met de boontjes en de rijst





Ingrediënten voor 4 personen

Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 2 personen:

300 g biefstuk in reepjes
3 eetl. (roerbak)olie
1 eetl. sesamolie
4 eetl. japanse soja
1 eetl. rijstazijn
2 teentjes knoflook
3 cm verse gember
1 rood chilipepertje (of sambal)
2 bosuitjes
500 g boontjes
Basmati rijst