Ovenschotel met aardappelen, vegetarisch

home > recepten-uit-griekenland > Ovenschotel met aardappelen, vegetarisch

Giet wat olie in de schaal en verdeel over de bodem.
Snijd de aardappelen in plakken en verdeel die over de bodem van de schaal. Strooi er de kruiden, zout en peper op en schep voorzichtig door elkaar zodat alle aardappelen van kruiden zijn voorzien. Kluts de eieren en verdeel over de aardappelen. Verdeel tenslotte de kaas er over en zet de schaal 20 min. in de oven op 200°C. Serveer er een frisse salade bij.





Ingrediënten voor 4 personen

Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen:

750 g gekookte aardappelen
2 eetl. fijngehakte peterselie
1 eetl. fijngehakte selderie
1 takje tijm
zout
vers gemalen peper
4 eieren
olijfolie
1½ ons geraspte oude kaas

Wat heb je nodig?

Voorverwarmde oven op 200°C., ovenschaal.