Curry van kidneybonen

home > recepten-uit-india > Curry van kidneybonen

Fruit ui, gember en knoflook tot de uien glazig zijn.
Voeg laurierblad, kaneel, kruidnagels en kardemoms toe en bak een min.
Voeg chilipepers toe en bak 2 min.
Voeg kurkuma, chilipoeder, komijn, koriander en garam masala toe en roer goed door.
Voeg de tomaten toe en bak 2 min.
Voeg de kidneybonen toe en warm goed door.
Garneren met gehakte, verse koriander.





Ingrediënten voor 4 personen

Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen:

1 blik kidneybonen, uitgelekt
3 eetl. olie
2 uien, fijngehakt
2 rode pepers, fijngehakt
2 theel. knoflookpasta
2 theel. gemberpasta
1/2 theel. kurkuma
1 theel. koriander
1 theel. chilipoeder
1 kaneelstokje
2 laurierblaadjes
4 kruidnagels
4 kardemoms
2 theel. garam masala
4 tomaten, in blokjes
zout, naar smaak