Agnello in fricassea (Lamskarbonaden)

home > recepten-uit-italie > Agnello in fricassea (Lamskarbonaden)

Doe de olie met de look in een pan en voeg de lamskarbonades toe. Braad het vlees aan alle kanten bruin. Blus beetje bij beetje met de witte wijn.
Laat ca. 1-1,5 uur op een zacht vuur verder garen tot het vlees zeer zacht is. Voeg eventueel nog wat bouillon toe.
Op het einde van de kooktijd, klop je de eieren los met het citroensap. Haal de pan met het vlees van het vuur en roer de de eieren onder. Blijf roeren tot je een cremige saus hebt. Dien onmiddellijk op.





Ingrediënten voor 4 personen

Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen:

1 kg lamskarbonades – olijfolie – look – 2 eieren – 1 glas droge witte wijn – het sap van een citroen – zout

Wat heb je nodig?

Braadpan