Aardappelgoulash

home > recepten-uit-nederland > Aardappelgoulash

Schil de aardappelen, was ze en snijd ze in reepjes. Snijd het spek in kleine reepjes en bak die uit in olie. Snijd de paprika in reepjes, verwijder de zaadjes en voeg er het spek bij. Pel de ui, snipper hem en voeg er het spek bij. Doe de aardappelreepjes erbij en bet knoflookteentje. Kruid met paprika en karwij. Giet de bouillon er overheen en laat 20 min. sudderen. Voeg er voor het opdienen nog 2 eetl. tomatenpuree aan toe.





Ingrediënten voor 4 personen

Ingrediënten voor 4 personen:

1 kg aardappelen, 100 g spek, 2 eetl. olie, 1 ui, 1 groene paprika, 1 teentje knotlook, 1 eetl. paprikapoeder, 1 snuifje karwij, 1½ l bouillon, 2 eetl. tomatenpuree.