Kip-champignonschotel

home > recepten-uit-nederland > Kip-champignonschotel

Kook de kipfilets in wat water gaar. Pel en snipper de ui. Snijd de champignons in vieren. Snijd de paprika’s in stukjes en kook ze in wat water beetgaar. Pel de knoflook. Verhit de olie in een koekenpan en pers de knoflook erboven uit. Bak de knoflook lichtbruin. Voeg de ui toe en fruit hem glazig en zacht. Voeg de kokosmelk en kerriepoeder toe en meng alles goed door elkaar. Voeg de champignons toe. Snijd de kipfilets in stukjes en voeg ze toe. Breng het op smaak met zout. Laat het gerecht 15 minuten doorwarmen en voeg 5 minuten voor het opdienen de paprika toe.





Ingrediënten voor 4 personen

Ingrediënten voor 4 personen:

4 teentjes knoflook
1 ui
50 g olijfolie
1 eetl. kerriepoeder
400 g kokosmelk
100 g champignons
1 kg kipfilet
zout
0,5 rode paprika
0,5 groene paprika