Kipreepjes met paprikakorstje

home > snacks > Kipreepjes met paprikakorstje

Reinig de kipfilet en snij ze in smalle reepjes van 1 cm dikte en 3 cm lang
Neem een bakplaat en bedek ze met bakpapier
Verwarm de oven op 180ºC.
Verkruimel de paprikachips grof met de deegrol
Rasp de kaas fijn
Meng de chips, de geraspte kaas en de olijfolie,onder elkaar
Paneer de reepjes kip met het mengsel
Schik ze naast elkaar op de bakplaat
Bak de reepjes kip in een voorverwarmde oven van 180ºC. gedurende 15 min.
Haal de reepjes kip uit de oven
Leg ze op een dienschotel
Serveer ze onmiddellijk en serveer er een zoetzuur dipsausje bij
Opmerking:
Je kan dit hapje een dag op voorhand maken.





Ingrediënten voor 4 personen

1 enkele kippenfilet
3 á 4 eetlepels olijfolie
100 g kaas dat goed doorsmaakt zoals Oud Brugge Nazareth
Parmezaanse kaas
1 pak paprikachips van 120 g