Aspergesalade met gedroogde ham

home > spar-recepten > Aspergesalade met gedroogde ham

Bak de gedroogde ham knapperig in een pan met anti aanbaklaag
Schil de asperges, verwijder de houterige uiteinden en kook ze beetgaar, laat uitlekken
Snij de asperges in schuine stukken en verdeel ze samen met de raketsla, gedroogde tomaatjes en krokante ham over 4 borden
Klop de ingrediënten voor de dressing goed door elkaar en giet de dressing over de salade
Bestrooi met parmezaanschilfers en serveer





Ingrediënten voor 4 personen

Voorgerecht 30 min. / 4 personen

Ingrediënten
• 2 brussels blauwe asperges
• 12 gedroogde tomaatjes
• 100 g parmezaanschilfers
• 4 flinterdunne sneden gedroogde ham
• 1 zak raketsla (florette)

Dressing
• 2 eetl. olijfolie
• 2 eetl. citroensap
• 1/2 bosje basilicum, blaadjes gescheurd
• 1 koffielepel bruine suiker