Mon chou aardbeientaart met kruimelbodem van bastogne koeken

home > taarten > Mon chou aardbeientaart met kruimelbodem van bastogne koeken

Verkruimel de koek in een Foodprosessor en meng de gesmolten boter erdoor. Verdeel het mengsel over de bodem van een springvorm (22 cm) , druk het aan en strijk het glad. Laat de korst in de koelkast hard worden. Klop de Mon Chou samen met de basterdsuiker en de kirsch met een mixer goed door elkaar, schep het op de kortbodem en strijk de bovenkant glad, laat het mengsel in de koelkast opstijven. Maak de aardbeien schoon en zijd ze in plakjes. Garneer hiermee de bovenkant van de taart.





Ingrediënten voor 4 personen

VOOR DE KRUIMELKORST: 175 g bastognekoeken
125 g gesmolten boter. VOOR DE VULLING: 200 g zachte Mon Chou
200 g basterdsuiker 2 eetl. kirsch VOOR DE GARNERING: 250 g verse aardbeien.