Curry Kokos woksoep met paksoi & sesamkip

home > conimex-recepten > Curry Kokos woksoep met paksoi & sesamkip

Meng de kipreepjes met de sesamolie en laat het een paar min. trekken. Snijd de paksoi in
smalle repen.

Verhit een wok en roerbak de kipreepjes 2 min. Schenk er dan een scheutje olie bij. Voeg het sesamzaad en de paksoi toe en roerbak 2 min.

Roer de woksaus, 400 ml warm water en de strooibouillon erdoor. Breng de soep aan de kook. Voeg de rijst toe en warm goed door.

Verdeel de soep over 2 grote kommen.

Op tafel
Geef er Conimex Smaakmaker Sambal Manis en Sojasaus bij om zelf naar smaak toe te voegen.

Lekker anders kan ook:
Maak de soep met Conimex (kant-en-klare) Wok Noedels in plaats van met rijst.
Strooi eventueel verse gehakte koriander erover.





Ingrediënten voor 4 personen

Benodigdheden voor 2 personen:

150 g kipreepjes 1 eetl. sesamolie 300 g paksoi Conimex Wok Olie 1 eetl. sesamzaad 1 zakje Conimex Woksaus Curry Kokos 2 eetl tuinkruiden strooibouillon 1 zakje Conimex White Long Grain Wok Rijst