Gewokte garnalen-Zoete Soja nasi met koriander

home > conimex-recepten > Gewokte garnalen-Zoete Soja nasi met koriander

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.

Hak de koriander grof. Pel en snijd de knoflook in plakjes.

Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak de wokgroenten 8 min. Schep 1 theel. sambal, de garnalen en de knoflook erdoor en wok 3 min. mee.

Schep de rijst en de woksaus erdoor en warm goed door. Schep 3/4 van de koriander
door de nasi.

Verdeel de nasi over 4 kommen of borden en bestrooi met de rest van de koriander.

Op tafel
Geef er Conimex Smaakmaker Kroepoek Sweet Chili bij voor een lekker knappertje.

Lekker anders kan ook:
Vervang de garnalen door gemengde zeevruchten (ontdooid, diepvries).





Ingrediënten voor 4 personen

Benodigdheden voor 4 personen:

400 g witte rijst 1 bosje (15 g) verse koriander 3 teentjes knoflook Conimex Wok Olie 600 g Thaise wokgroenten Conimex Sambal Manis 400 g gepelde garnalen 10 eetl. Conimex Woksaus Zoete Soja