Mihoen-groentenkoekjes

home > hapjes-en-dips-of-borrelhapjes > Mihoen-groentenkoekjes

Leg de mihoen 3 min. in een kom met kokend water. Giet het water goed af. Verhit de olie op matig vuur in een pan met stevige bodem of een frituurpan met olie. Maak van eetlepels mihoen platte koekjes en bak ze in 3 min. krokant en goudbruin. Laat ze op keukenpapier uitlekken. Maak de wortels, de rode paprika, de courgettes en de bosuitjes schoon, was ze en maak ze in heel fijne reepjes (julienne). Verhit de sesamolie in een wok en roerbak de groenten 3 min. Roer de oestersaus erdoor en verwarm deze 2 min. Schep de groenten op de koekjes. Lekker als borrelhapje.





Ingrediënten voor 4 personen

400 g mihoen, 2 theel. sesamolie, 2 wortels, 1 rode paprika, 2 courgettes, 4 bosuitjes, 1 eetl. oestersaus, olie om in te bakken