Tortelloni met kaas en een paprika/tomatensaus

home > hoofdgerechten > Tortelloni met kaas en een paprika/tomatensaus

Kook de tortelloni in ruim kokend water met wat zout en een scheutje olijfolie. Laat ze even uitlekken op een zeef als ze beetgaar zijn. Smoor de sjalotten samen met de paprikablokjes even in de boter. Voeg dan de tomaatblokjes en oregano toe en laat dit zachtjes garen. Breng het op smaak met peper en zout en schep de tortelloni erbij. Verwarm het geheel nogmaals. Serveer dit in diepe borden met versgebakken stokbrood. Tip: Voeg op het laatst eventueel nog wat ongeklopte slagroom toe voor een zachtere smaak.





Ingrediënten voor 4 personen

2 pakjes tortelloni kaas, 4 ontvelde tomaten zonder zaadjes in blokjes, ½ rode en ½ groene paprika in blokjes, 2 fijngesneden sjalotten, 1 theel. gedroogde oregano, 1 theel. boter, zout, versgemalen peper, 1 stokbrood, olijfolie om in te koken