Tacoschelpen met kipfilet en avocado

home > mexicaans-koken > Tacoschelpen met kipfilet en avocado

Bak de kipfilet in de olijfolie totdat ze helemaal gaar zijn. Blus af met de chilisaus en een paar eetlepels water. Voeg de cayennepeper toe en breng op smaak met zout en peper. Voeg de tomatenblokjes toe. Laat zachtje opstaan. Warm de schelpen heel kort op in de magnetron. Besmeer de binnenkant met de creme fraiche. Was de sla en vul iedere tacoschelp met een flink blad. Vul iedere schelp met het kiptomaatmengsel. Serveer de schelpen warm en met de stukjes avocado erover heen.





Ingrediënten voor 4 personen

12 stuks tacoschelpen, 400 gram kipfilet in blokjes, 4 eetl. chilisaus, 1 theel. cayennepeper, zout en peper, 4 tomaten, in stukjes, 2 eetl. olijfolie, 2 stuks avocado´s geschild in stukjes, 12 flinke blaadjes sla, 40 gram creme fraiche