Groenteomelet op geroosterd brood à la Montignac

home > recepten-uit-frankrijk > Groenteomelet op geroosterd brood à la Montignac

Snijd de paprika in kleine stukjes en de ontvelde tomaten in dunne plakjes. Klop de eiwitten los met wat peper en zout.

Verhit de koekenpan en giet de geklopte eiwitten hierin en temper de warmtebron.

Leg hier bovenop de plakjes tomaat, dan de plakjes champignons en verdeel dan de ui en de paprika erover. Rooster de boterhammen. Als de onderkant van het eiwit gaar is, de hele omelet omdraaien zodat de groenten even kan aanbakken. Na ongeveer 1 minuut de omelet dubbelklappen met de groenten naar binnen. Verdelen in 4 gelijke stukken en op de geroosterde boterhammen leggen.





Ingrediënten voor 4 personen

Ontbijtgerecht

Ingrediënten voor 2 personen:

50 g champignon, in plakjes
0.5 stuk paprika, rode
2 stuks tomaten, ontvelde
0.5 stuk ui, gesnipperde
4 stuks eiwitten
4 sneetjes volkorenbroden
Peper
Zout

Wat heb je nodig?

Benodigde materialen: een koekenpan met anti-aanbaklaag