Bloemkool bhaji

home > recepten-uit-india > Bloemkool bhaji

Fruit de ui, knoflook en komijnzaad een paar min.
Voeg bloemkool en aardappelen toe en bak 5 min.
Voeg chilipeper, koriander en kurkuma toe en bak 30 sec.
Voeg water en yoghurt en doperwten toe en bak het geheel op zacht vuur 15 min.
Bestrooi met garam masala.





Ingrediënten voor 4 personen

Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen:

2 eetl. olie
1 theel. komijnzaad
2 uien, fijngehakt
2 teentjes knoflook, fijngehakt
1 rode chilipeper, fijngehakt
1 theel. kurkuma
1/2 theel. korianderpoeder
1 bloemkool, in roosjes
450 g aardappelen in blokjes van 2 cm
1/2 kopje water
2 dl yoghurt
200 g doperwten
2 theel. garam masala