Groente couscous

home > recepten-uit-india > Groente couscous

De ui en het kaneelstokje in de olijfolie een paar min. fruiten.
Voeg de aubergine toe en laat 10 min. stoven.
Voeg komijn, piment, koriander en kokend water, courgette, tomaat en kikkererwten toe en laat alles 15 min zachtjes stoven.
Vlak voor het einde zwarte peper en peterselie toevoegen en goed doorroeren.
De groente samen met de couscous serveren.





Ingrediënten voor 4 personen

Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen:

1 kopje kikkererwten, uit blik
1 ui, fijngehakt
1 aubergine, in blokjes gesneden
1 grote tomaat, in blokjes
1 courgette, in blokjes
3 theel. komijn
1/4 piment
2 theel. zwarte peper
2 dl kokend water
1 kaneelstokje
3 theel. koriander
2 theel. gehakte peterselie
3 eetl. olijfolie