Lamsvlees met courgette

home > recepten-uit-india > Lamsvlees met courgette

Bak de ui 5 minuten.
Voeg komijn en koriander toe en bak ze 1 min.
Voeg vlees toe en bak het rondom bruin.
Voeg kurkuma, chilipoeder en garam masala toe en schep goed om, 5 min. bakken.
Voeg water toe en laat het vlees 30 min. sudderen.
Voeg courgette toe en laat alles 20 minuten stoven.
Voeg eventueel zout toe.





Ingrediënten voor 4 personen

Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen:

2 eetl. olie
400 g lamsvlees, in blokjes
1 ui, fijngehakt
1 theel. komijn
1/2 theel. koriander
1/2 theel. kurkuma
1 theel. chilipoeder
2 theel. garam masala
1-2 eetl. kerriepoeder
1 courgette, in blokjes
2 dl water
zout, naar smaak