Stoofpot van lamsvlees

home > recepten-uit-india > Stoofpot van lamsvlees

Maak van de knoflook, tomaten, gemberpasta, venkelzaad, saffraan, chilipeper en chilipoeder in de keukenmachine een gladde pasta.
Fruit de ui in 5 min. gaar.
Voeg het vlees toe en bak rondom bruin.
Voeg de pasta, kikkererwten, zout, zwarte peper en het water toe en laat 45 min. sudderen.
Voeg wortel, aardappel en courgette toe en laat nog 20 min. sudderen.





Ingrediënten voor 4 personen

Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen:

3 eetl. olie
600 g lamsvlees, in blokjes
1 ui, fijngehakt
4 tomaten, in blokjes
3 teentjes knoflook
1 theel. gemberpasta
1 rode chilipeper
1 theel. koriander
1 1/2 theel. venkelzaad
1 theel. chilipoeder
een paar draadjes saffraan
1 kopje kikkererwten, uit blik
1 wortel, in stukjes
4 aardappels, in blokjes
2 courgettes, in blokjes
1 theel. zwarte peper
3 dl water
zout, naar smaak