Wortel-tomatensoep

home > recepten-uit-india > Wortel-tomatensoep

Fruit de ui, gemberwortel en de knoflook 5 min in de olijfolie.
Voeg de chilipepers toe en bak 2 min.
Voeg de wortel en de tomaten toe en bak 3 min.
Voeg de bouillon toe en laat de soep 20 min. zachtjes koken.
Voeg peterselie, yoghurt en ketjap toe en laat de soep nog 5 min. zachtjes koken





Ingrediënten voor 4 personen

Soep

Ingrediënten voor 4 personen:

500 g wortels, fijngehakt
1 l bouillon
3 teentjes knoflook, fijngehakt
2 cm gemberwortel, fijngehakt
2 uien, fijngehakt
2 chilipepers, fijngehakt
7 tomaten, in blokjes
1 eetl. peterselie, fijngehakt
4 theel. kerrie masala
2 dl yoghurt
4 eetl. olijfolie
2 eetl. zoete ketjap