Fusilli met gegrilde groenten

home > recepten-uit-italie > Fusilli met gegrilde groenten

Snijd de courgette, aubergine in dunne plakken.
2. Marineer deze ongeveer 1 uur met de olijfolie, knoflook, de tomaatjes en de tijm.
3. Verwarm de grillpan en gril de courgette en aubergine. Leg ze vervolgens terug in de marinade.
4. Kook de pasta al dente in een pan met ruim zout. (volg de aanwijzing op de verpakking) Giet de pasta af.
5. Vermeng de pasta met de groentes en de marinade en laat al roerend nog even goed opwarmen. Maak op smaak met zout en peper.





Ingrediënten voor 4 personen

Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen:

± 600 g fusilli
300 g courgette
300 g aubergine
200 g ui
100 g zongedroogde tomaatjes, in stukjes
4 eetl. olijfolie extra vergine
2 teentjes knoflook
2 takjes tijm, fijngesneden
Peper en zout

Wat heb je nodig?

Extra nodig: Grillpan