Spaans stoofvlees (slowcooker)

home > slowcooker-recepten > Spaans stoofvlees (slowcooker)

Snijd het vlees in flinke dobbelstenen en bestrooi het met zout, peper en paprikapoeder. Wrijf het in met wat olijfolie. Snijd de uien in plakjes. Snijd de salami in blokjes. Maak de wortel schoon en snijd het in plakken. Verwarm in een pannetje de bouillon.
Doe in de pot: de ui, de wortel en de olijven. Leg daarop het vlees. Giet de warme bouillon eroverheen. Doe de deksel erop en laat ongeveer 9 á 10 uur op stand low staan.
Voeg na ongeveer 8 uur de salamistukjes en de tuinbonen toe en roer het voorzichtig met een houten lepel door.
Serveertips:
Lekker met couscous.





Ingrediënten voor 4 personen

750 g runderlappen, 200 g salami, 2 uien, 300 g worteltjes, 20 zwarte olijven, 450 g tuinbonen (pot of diepvries), olijfolie, 1 eetl. paprikapoeder, zout en peper, 150 dl bouillon van blokje