Roergebakken Groenteschotel

home > thais-koken > Roergebakken Groenteschotel

Was de groente goed schoon. Snij de groente zoveel mogelijk in korte reepjes. Stamp het ui en de knoflook.
Verhit de olie in een wok of grote braadpan en roerbak het ui en knoflook. Voeg de groente al omscheppend er aan toe. Roerbak tot het gaar maar net nog stevig is. Breng het geheel op smaak met vis-saus en peper. Garneer mooi op een grote schaal. Lekker met witte rijst.

TIP: Voeg eventueel wat gesneden paddenstoel of champignons toe.





Ingrediënten voor 4 personen

3-4 eetl. plantaardige olie, 1 kg gemende groente oa. chinese-kool, wortelem, taugee, bamboeshoots
rettich, paprika, spinazie of raapsteeltjes, 8 teentjes knoflook, 1 ui, 4 eetl. vis-saus, 1 halve theel. gemalen witte peper