Vleespennen te kust en te keur

home > alles-op-de-barbecue > Vleespennen te kust en te keur

Vleespennen zoals mixed grill en saté maken een barbecue-vleessschaal altijd extra feestelijk. Het maken ervan is niet moeilijk; u heeft er alleen wat fantasie voor nodig.
De keus in vulling voor de pennen of stokjes is groot. Voor wat het vlees betreft: blokjes varkensvlees – biefstukblokjes – stukjes kipfilet – balletjes van hamburgers – balletjes van tartaar – mini-vinkjes – stukjes lever met spek – stukjes knakworst – stukjes katenspek – blokjes ham – balletjes (gaar) gehakt
Daar tussendoor brengt u extra smaak en kleur aan met:
stukjes salami – plakjes rookworst – stukjes leverkaas – stukken rauwe ui – stukjes paprika (3 kleuren) – champignonnetjes – zilveruitjes – stukjes ananas – stukjes prei – cocktailtomaatjes
U ziet wat een grote hoeveelheid mogelijkheden er zijn. En dan hebben we nog niet eens kalfs- en lamsvlees genoemd. Eveneens zeer geschikt voor gevarieerde vleespennen. Ook is er de mogelijkheid om met gemarineerd vlees te werken. Rijg wat u maar wilt aan pennen en het feest kan beginnen!





Ingrediënten voor 4 personen