Bahmi goreng met gehakt, spitskool & Smaakmaker Sambal Badjak

home > conimex-recepten > Bahmi goreng met gehakt, spitskool & Smaakmaker Sambal Badjak

Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.

Meng ondertussen de mix met 100 ml kokend water en laat het tenminste 10 minuten staan. Snijd ondertussen de kool in reepjes.

Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak het gehakt en de kool 5 minuten. Roer de gewelde mix erdoor. Voeg de sambal, de ketjap en de mie toe en warm goed door.

Verdeel de bahmi over 4 grote borden en bestrooi met de gebakken uitjes.

Op tafel
Geef er Conimex Smaakmakers Seroendeng en Kroepoek Naturel bij.

Lekker anders kan ook:
Vervang de spitskool door Chinese kool of paksoi.





Ingrediënten voor 4 personen

Benodigdheden voor 4 personen:

½ zak (250 g) Conimex Mie Nestjes 1 zakje Conimex Mix voor Bahmi Goreng 1 spitskool Conimex Wok Olie 400 g gehakt 1 eetl. Conimex Sambal Badjak 2 eetl. Conimex Ketjap Manis 6 eetl. Conimex Gebakken Uitjes