Chinese Five Spice groenten met amandelen

home > conimex-recepten > Chinese Five Spice groenten met amandelen

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.

Was en snijd de lente-uitjes in smalle schuine plakjes.

Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de roerbakgroenten 4 minuten. Voeg de witte lente- uienplakjes toe en wok 1 minuut mee.

Voeg de woksaus toe en wok nog 2 minuten.

Verdeel de rijst over 4 borden en schep de five spice groenten erop. Bestrooi met de amandelen en het groen van de lente-uien.

Op tafel
Zet frisse Conimex Atjar Tjampoer op tafel, dat is heerlijk bij dit vegetarische gerecht.

Lekker anders kan ook:
Voeg voor een niet-vegetarische versie, 75 g uitgebakken spekjes toe aan de groenten.

Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf Thaise tomatensoep en Kaneelyoghurt brûlée toe.





Ingrediënten voor 4 personen

Benodigdheden voor 4 personen:

400 g witte rijst 6 lente-uitjes Conimex Wok Olie 600 g Chinese roerbakgroenten 10 eetl. Conimex Woksaus Chinese Five Spice 6 eetl. geroosterde gezouten amandelen