Curry kokos-wok noedels met vis en pikante worteltjes

home > conimex-recepten > Curry kokos-wok noedels met vis en pikante worteltjes

Verhit een hapjespan, voeg een scheutje olie toe en roerbak hierin de worteltjes 2 minuten. Voeg de sambal, de gembersiroop en een half kopje water toe. Aan de kook laten komen en 6-8 minuten zachtjes laten koken (hoe langer hoe zachter de worteltjes).

Snijd de lente-uitjes in de lengte in smalle repen. Snijd de vis in kleine stukjes.

Verhit ondertussen een wok, voeg een scheutje olie toe en wok hierin de lente-uitjes 1 minuut. Roerbak de stukjes vis 3 minuten mee. Schep de noedels en de woksaus erdoor en verwarm alles 3 minuten.

Verdeel de noedels over 4 diepe borden en schep de worteltjes ernaast. Bestrooi met koriander.

Op tafel
Geef er lekker krokante Conimex Gebakken Uitjes

Lekker anders kan ook:
Het is lekker om met de gembersiroop ook een scheutje ketjap manis aan de worteltjes toe te voegen. Je kunt de koriander vervangen door peterselie, basilicum of munt.





Ingrediënten voor 4 personen

Benodigdheden voor 2 personen:

Conimex Wok Olie
300 g kleine geschrapte worteltjes
1 theel. Conimex Sambal Oelek
1 eetl. Conimex Gembersiroop
6 lente-uitjes
200 g stevige visfilet (bijv. zalm of pangasiusfilet)
1 zakje Conimex (kant-en-klare) Wok Noedels
1 zakje (80 ml) Conimex Woksaus Kip Curry Kokos
2 eetl. fijngehakte koriander