Drumsticks Tandoori met gele rijst en gekruide courgette

home > conimex-recepten > Drumsticks Tandoori met gele rijst en gekruide courgette

Snijd de courgettes in blokjes en bestrooi met de kerrie, de djintan en meng met een scheutje olie. Verhit een hapjespan, voeg een scheutje olie toe en bak hierin de drumsticks in ca. 25 minuten. Geregeld keren.

Voeg de roerbaksaus toe en verwarm alles 10 minuten.

Verhit ondertussen een wok, voeg een scheutje olie toe en wok hierin de courgette 5 minuten. Voeg de gele rijst en de gembersiroop toe en wok 3 minuten.

Verdeel de rijst met de courgette over 4 diepe borden en leg de tandoori drumsticks erop en schep de saus erover.

Op tafel
Geef er Conimex Seroendeng en de zoetige Sambal Manis bij.

Lekker anders kan ook:
Nog meer gembersmaak? Voeg een fijngeraspt stukje verse gember toe met de courgette en wok deze mee. Bestrooi het gerecht eventueel met wat fijngehakte koriander.





Ingrediënten voor 4 personen

Benodigdheden voor 4 personen:

2 courgettes 2 theel. Conimex Kerrie Djawa 2 theel. Conimex Djintan onimex Wok Olie 400 g drumsticks 1 zak Conimex Roerbaksaus Kip Tandoori 2 zakjes Conimex gele Wokrijst 2 eetl. Conimex Gembersiroop